Advokátska kancelária HALADA & PARTNERS s. r. o. dosiahla úspech v súťaži Právnická firma roka 2024

S potešením si dovoľujeme informovať, že naša advokátska kancelária sa aj tento rok úspešne umiestnila v prestížnej súťaži Právnická firma roka organizovanej portálom epravo.sk a týždenníkom TREND.

Naša kancelária bola tento rok ocenená až v troch kategóriách, a to už tradične v kategóriách Daňové právo (ako veľmi odporúčaná kancelária) a Developerské projekty a nehnuteľnosti (ako odporúčaná kancelária) a po novom aj v kategórii Bankovníctvo a financie (ako odporúčaná kancelária).

Tento významný úspech je dôkazom neustálej snahy a odhodlania našej advokátskej kancelárie poskytovať klientom špičkové právne služby a profesionálne poradenstvo v mnohých právnych oblastiach.

Súťaž Právnická firma roka každoročne hodnotí a oceňuje najlepšie právnické firmy na Slovensku. Umiestnenie v tejto súťaži je významným uznaním kvality práce a odbornosti tímu HALADA & PARTNERS s. r. o. Naše úspechy v tomto roku sú zrkadlom našej angažovanosti, skúseností a dôvery, ktorú nám klienti dlhodobo prejavujú.

Umiestnenie v súťaži Právnická firma roka 2024 je pre nás motiváciou naďalej zvyšovať úroveň našich služieb a upevňovať našu pozíciu na právnickom trhu. Ďakujeme všetkým našim klientom za prejavenú dôveru a pozitívne referencie a tešíme sa na ďalšie úspešné spolupráce.

Podrobné výsledky súťaže a ďalšie informácie nájdete na oficiálnej stránke: Právnická firma roka 2024 (výsledky obsahujú ešte predchádzajúce obchodné meno našej kancelárie HALADA advokátska kancelária s.r.o.).

No items found.
No items found.